VillaCare Home

 

Home

 

VillaCare is een bedrijf dat gevestigd is rond de streek van Mazarron. De twee mensen die het bedrijf leiden, Eric en Claudia, wonen zelf al een tijd in El Saladillo Mazarron in hun gerenoveerde Finca Buen Gusto. www.fincabuengusto.be

Wij hebben ervaren dat buitenlandse eigenaars van onroerend goed niet altijd correct behandeld worden door bedrijven die voor het onderhoud van hun eigendom moeten zorgen. Wij willen u wel een gerust gevoel geven wanneer u, uw eigendom achterlaat.

Daar wij centraal wonen tussen de Puerto en Camposol, zijn we voor elk probleem, onderhoud of al wat de noden van uw eigendom betreft, zeer snel ter plaatse. Wij bieden u tal van pakketten aan zoals, algemene schoonmaak, onderhoud van het zwembad, externe en interne schilderwerken en kleine herstellingswerken. Wij staan erop u wekelijkse, via onze e- mailservice, te informeren over de problemen die we hebben gevonden nadat we uw huis hebben bezocht. We begrijpen dat elke cliënt verschillende en uiteenlopende diensten willen, daarom zijn we ook volledig flexibele, professioneel en zeer redelijk geprijsd.

Wij behandelen de meeste gebieden rond Mazarron, volledige lijstkan je verder op deze site vinden.

Eric & Claudia